Bannerpkngww1

KRINGWERK

Leerhuis Hebreeuws.
Op dinsdag 12 september beginnen we weer met ons leerhuis. Om 19.00 uur komen we in de zaal achter de kerk van Garrelsweer bij elkaar om te leren en te genieten. Wij beginnen dit jaar met het lezen van Genesis 45: Jozef maakt zich aan zijn broers bekend. Het is een beetje lastig Hebreeuws, maar de tekst is zó prachtig, die willen we graag met elkaar delen.


Trefpunt
Woensdag 27 september is er weer Trefpunt! Kom eens  een kopje koffie drinken of de maaltijd bij ons gebruiken. Breng een gast mee, of nodig iemand uit. De kerk is open vanaf 15.30 uur. Er is dan een kinderprogramma. De maaltijd begint om 17.30 uur. U zult genieten!

Bijbelkring:
De Bijbelkring is dit jaar onder leiding van Ds. Rinie Meihuizen. Fijn om haar weer in onze kring te begroeten! De voorlopige data zijn als volgt: 26 september, 17 oktober en 14 november. Om 19.30 uur in de consistorie in Garrelsweer.

BIJZONDERE DIENSTEN:

Op zondag 3 september vieren we startzondag in Garrelsweer!
’s Morgens om 10.00 uur is er een Morgengebed in de kerk van Garrelsweer. ’s Avonds om 19.00 uur is er een Openluchtdienst in het kader van de feestweek, met als thema: de wonderen zijn de wereld nog niet uit. De dienst is in de tuin van Anneliek van der Bilt, Rijksweg 45. (stoel meenemen).

Op zondag 10 september vieren we de Maaltijd van de Heer in Garrelsweer. In deze dienst wordt onze nieuwe pastoraal werker Piet Ketting ingezegend. Wij wensen dat velen van u deelnemen aan de tafel en getuige willen zijn.

Op zondag 1 oktober vieren we in Wirdum Israelzondag. Voor deze dienst is uitgenodigd harpiste Regina Ederveen