Bannerpkngww1

KRINGWERK

Beste 18-30’er,

Wij willen je van harte uitnodigen voor de 18+ groep van Appingedam, Tjamsweer en Garrelsweer, een kring voor jonge mensen uit deze gemeenten. Het kan heel mooi zijn om met andere jongeren na te denken over je geloof en wat dat betekent voor je eigen leven, om elkaar te inspireren, en elkaar daarin op weg te helpen. Het daagt je uit om voor jezelf na te denken: wat geloof ik en waarom? We doen dat op een ontspannen, laagdrempelige manier: bijvoorbeeld door een Bijbelgedeelte met elkaar uit te pluizen, maar ook door een film te kijken of een spel te doen.

Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken! Ook als je nog twijfelt of je mee wilt doen. De eerste keer is op vrijdag 12 oktober om 18.30 uur. We gaan dan eerst samen eten.
In verband met het koken zouden we het fijn vinden als je voor 10 oktober even laat weten of je komt via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Maar mocht je dat vergeten, dan ben je natuurlijk alsnog van harte welkom!
Na de eerste keer komen we - in overleg met de groep - elke twee of drie weken op de vrijdagavond bij elkaar.

Praktische informatie:
- Voor wie: jongeren (ca. 18-30 jaar) uit de gemeenten van Appingedam, Tjamsweer en Garrelsweer
- Wanneer: vrijdag 12 oktober, 18.30 uur
- Waar: Dr. J. ten Brinkstraat 1, Appingedam
Als je interesse hebt of meer wilt weten, kunt je terecht bij Marjelle: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-40502015

Hopelijk zien we je vrijdag 12 oktober!

Jake Schimmel
Marjelle Schutter