Bannerpkngww1

KRINGWERK

(HER)START 18+ KRING
Het afgelopen seizoen hebben we helaas moeten stoppen met de 18+ kring in Garrelsweer omdat de groep te klein werd. Na overleg met de kerken van Tjamsweer en Appingedam hebben we besloten om te proberen samen een kring op te starten voor jongvolwassenen (ca. 18-28 jaar) uit de (PKN) kerken van Appingedam, Tjamsweer en Garrelsweer.

Om te kijken of hier animo voor is, hebben we afgelopen februari een gezamenlijke avond georganiseerd. Dit was een mooie avond waarop we met elkaar hebben kennisgemaakt, samen gegeten en wensen en idee├źn m.b.t. een gezamenlijke kring gedeeld.

Als twintiger is het niet altijd makkelijk om je plek te vinden in de kerk. Je bent te oud voor catechese en in je eigen kerk kom je niet altijd zoveel leeftijdsgenoten tegen. Terwijl het wel mooi kan zijn om met mensen van je eigen leeftijd na te denken over je geloof en wat dat betekent voor je eigen leven.
Omdat er voldoende animo lijkt te zijn voor een gezamenlijke 18+ kring gaan we hier vanaf oktober mee starten. Dus ben je tussen ca. 18 en 28 jaar, dan ben je van harte welkom op deze kring!

De precieze invulling is afhankelijk van de wensen van de groep. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: samen eten, een spel doen, in gesprek gaan over een Bijbelgedeelte of een film kijken.
De eerste keer is op vrijdag 13 oktober om 18.30 uur. Dan gaan we eerst samen eten. Daarna komen we elke twee weken op vrijdagavond in de oneven weken bij elkaar.

De locatie is Tjamsweersterstee, Dominee Sijperdapad 4 in Tjamsweer. Dominee Jake Schimmel zal de groep (bege)leiden.

Als je meer info wilt of nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Marjelle Schutter via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (06-40502015).

We hopen je daar te zien!

Marjelle Schutter