Afdrukken

UIT DE GEMEENTE

Een gemeentelid kwam met het idee om nieuwe mensen te vragen zich voor te stellen in de Groeiwijzer, omdat dit in Coronatijd niet kan in de dienst.

Maar hoe pak je dat op een leuke manier aan?

Spontane verhalen leek ons het leukst. Geen vragen lijstje, maar gewoon opschrijven wat je leuk vindt om te delen.

Het lijkt ons leuk dat zo iedereen een keer aan de beurt komt, ook alle andere gemeenteleden. We hopen dat iedereen een verhaal heeft om te delen.

Zo kunnen we groeien in gemeenschap en in begrip voor elkaar.

Nader kennis maken met:

Mijn naam is: Ike Postma en ik hoor sinds enige tijd tot de groep van zeventigplus. Ben al bijna 50 jaar getrouwd met Age. We wonen sinds 1989 in Garrelsweer en al weer bijna 25 jaar aan de Stadsweg nummer 16. Daar genieten we samen van een prachtig uitzicht over de tuin en de landerijen.

Samen hebben we 4 kinderen, 2x de rijkelui wens. Verder zijn we in het rijke bezit van 8 kleinkinderen. In de leeftijd van 2 tot 19 jaar.

Mijn hobby’s zijn; tuinieren, gezelschapsspelletjes en houd ik ervan om dingen zelf te maken. Dat kan van allerlei soorten materialen zijn (crea bea activiteiten).

Eigenlijk vind ik veel dingen leuk om te doen, behalve stukjes schrijven en ik heb een hekel aan ruzies.

Verder doe ik o.a. vrijwilligers werk voor de kerk. Mijn belangrijkste taak is momenteel die van scriba, maar daarover kunnen jullie elders in de Groeiwijzer meer lezen.

Hits: 1132