Bannerpkngww2

PASTORAAL bezoek in de 1,5 m kerk.

 

Bezoek aan huis is behalve in crisissituaties nog niet mogelijk.

Maar er zijn wel andere mogelijkheden.

Achter de kerk in de kerkenraadskamer is een zithoek ingericht waar ik u op ruim 1,5 meter kan ontvangen.

ontmoetruimte

Mocht u toch liever opgebeld willen worden, kan dat ook. Leida Heersema zal u opbellen om een afspraak te maken en dan vragen of u naar de kerk komt of liever gebeld wil worden.

Op het afgesproken tijdstip komt u dan naar de kerk. Tenminste als u geen verkoudheidsklachten hebt. In dat geval laat u het mij en niet Leida weten. Als u aangegeven hebt liever niet naar de kerk te komen bel ik u op het afgesproken tijdstip op en bekijken we dan of we verdergaan via ZOOM of het bij de telefoon houden.

Bezoek in het ziekenhuis is mogelijk als u dit van tevoren overlegt met de verpleging. Als Geestelijk verzorger val ik niet onder de beperking op het bezoek. Maar het ziekenhuis wil wel van tevoren weten dat ik kom.

In verpleeghuizen heb ik nog geen toegang. Bezoek aan u zal nog telefonisch moeten gebeuren.

Houdt u mij of Aly op de hoogte als dit verandert     

 

BEZOEK VAN UW PREDIKANT            

Het bezoekwerk in coronatijd wordt steeds moeilijker. Ik ben huiverig om bij u op bezoek te komen nu er met enige regelmaat besmettingen zijn op de middelbare school van onze jongens. Ik ben erg blij dat ik de mogelijkheid heb u achter de kerk te ontvangen waar er lekker veel ruimte is en ik maatregelen kan treffen waardoor ik u niet kan besmetten. Wanneer Leida u opbelt voor een afspraak hebt u daarom nu alleen nog de volgende keuzemogelijkheden:

  1. U komt naar mij toe. Achter de kerk is een kamer ingericht waar alle ruimte is om afstand te houden en die na elk bezoek gereinigd wordt.
  2. Ik bel u op en wij spreken elkaar telefonisch of met behulp van videobellen.

Ondanks de coronamaatregelen hoop ik toch de kennismakingsbezoeken voort te kunnen zetten want ik heb nog niet met u allemaal kennisgemaakt.

 

Ik vind het belangrijk om u allemaal een keer gesproken te hebben. Het maakt mijn werk namelijk gemakkelijker als ik u allemaal ken. Leida zal u benaderen voor een afspraak.

Hebt u behoefte aan een gesprek maar wordt u niet gebeld? Stuur mij even een berichtje of spreek mij na de dienst aan, dan wordt er een afspraak geregeld.

                                                                                                                                 Ds.Christel Minnaard