Bannerpkngww2

IngeZOOMd!

Alle kinderen kunnen meedoen met IngeZOOMd. Een gezellige en spannende strijd georganiseerd door de leiding van de Kindernevendienst. Iedereen speelt vanuit zijn eigen huis en is met elkaar verbonden door ZOOM. Dit keer wordt er ingezoomd op Mozes. Welke opdrachten heeft de leiding nu weer verzonnen? Welk team gaat dit keer winnen?

Kinderen kunnen zich samen met hun ouders, grootouders, of andere volwassenen opgeven door een email-adres door te geven aan Annelies, de jeugdouderling (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  Je krijgt dan een link thuisgestuurd waar je op kunt klikken om mee te doen. Wil één team vanuit twee adressen meedoen dan moeten zij even twee emailadressen doorgeven. Voor elk huis één. Zorg dan wel voor een telefoonverbinding voor overleg binnen het team.

Zondag 7 februari vanaf 11:15 kun je je melden via Zoom.

De strijd begint om 11:30 en is om ongeveer 12:00 afgelopen.

De vorige keer is er door jong en oud genoten. Dus geef je op en doe mee!

Als het niet kan zoals het moet, dan doen we het maar zoals het kan.

Gemeenteavond online

 

Want de kerkenraad wil graag iedereen bijpraten.

gemeente kerk

 

Woensdag 10 februari 19:30 uur

We zouden het liever doen met een kopje koffie achter de kerk.

Dit kan voorlopig niet en daarom ontmoeten we iedereen graag online.

We willen graag met elkaar praten over de gemeente in coronatijd en de gemeente na coronatijd.

Hoe beleeft iedereen de kerk in de coronatijd?

Welke ideeën zijn er voor de tijd na corona?

Als kerkenraad ervaren we aan de ene kant de verantwoordelijkheid om de gemeente goed door de coronatijd heen te loodsen en klaar te stomen voor de toekomst daarna. Deze verantwoordelijkheid willen we graag met jullie delen. Aan de andere kant doen we ook ervaringen en ideeën op die kansen en energie geven. Ook die willen we met jullie delen. We hopen dat jullie dat ook met ons willen doen. De kerkenraad heeft enthousiast plannen gemaakt waar ze over wil vertellen. Wat zijn bijvoorbeeld de reacties op het eindverslag van de commissie Lichter Verkend (Groeiwijzer december/januari)? Zijn er nog ideeën, aanvullingen of bedenkingen?

Hoe gaan we elkaar 10 februari ontmoeten?

gemeente zoon

-Veel gemeenteleden kunnen Zoomen. Zij loggen in via de link die via de gemeentemail en via de gemeente-app wordt verstuurd.

 

-Wie nog niet kan zoomen en het wil leren kan zich melden bij de scriba. Zij zal zorgen voor hulp.

 

Zoek het december/januari-nummer van de Groeiwijzer erbij en zorg voor een rood, een groen en een blauw voorwerp. Vanaf 19:15 kunt u op de link klikken. Bij problemen bellen met 06-23061015 (ds. Christel).

We beseffen dat meedoen nu meer moeite kost. We vragen iedereen om toch aan te sluiten. Samen staan we sterk en samen kunnen we er ook wat gezelligs van maken.

Namens de kerkenraad, het moderamen Nico, Karla, Ike en ds. Christel

 

Ik vind het belangrijk om u allemaal een keer gesproken te hebben. Het maakt mijn werk namelijk gemakkelijker als ik u allemaal ken. Leida zal u benaderen voor een afspraak.

Hebt u behoefte aan een gesprek maar wordt u niet gebeld? Stuur mij even een berichtje of spreek mij na de dienst aan, dan wordt er een afspraak geregeld.

                                                                                                                                 Ds.Christel Minnaard