Bannerpkngww2

Het Trefpunt Garrelweer        Trefpunt        trefpunt

 

Het is Openkerk voor zowel volwassenen ls kinderen.

Er is een gastvrouw of - heer aanwezig en er wordt koffieof  thee geschonken.

Gezellig een goed gesprek, het kan allemaal. Het is ook een goede gelegenheid voor een gebed.

Voor de kinderen is er een afzondelijk programma. Er worde gepeeld, geknutseld en gezongen.

Om 17.30 gaan we met elkaar aan tafel, voor een fijne warme maaltijd. 

De kinderen ( die zomder ouder gekomen zijn) worden thuisgebracht.

Zowel aan het middagprogramma als aan de maaltijd zijn geen kosten verbonden. 

Wanneer u dit leest is de eerste keer Trefpunt van dit seizoen al geweest. Wij kijken er nu nog naar uit en zijn benieuwd hoe het zal gaan. Een keer in de maand zijn alle kinderen van de basisschoolleeftijd vanaf half 4 van harte welkom voor een Bijbelverhaal, een leuke activiteit en een maaltijd. Het team heeft er weer zin in. Wilt u ook een keer meehelpen? Laat het een van ons weten!

Lilian, Lenie, mevr. Bouma en ds. Christel Minnaard

Pratische informatie:

Leiding: Christel Minnaard

Tijd: laatste woensdag van de maand om 15.30.

Plaats : achter de kerk in Garrelsweer

Inlichtingen: Ds. Christel Minnaard  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Woensdag 25 september was het eerste Trefpunt van het seizoen. In totaal negen kinderen zijn geweest. Ze luisterden naar het verhaal van de Barmhartige Samaritaan en vertelden over helpen en geholpen worden. We zongen een liedje vol smoesjes om niet te hoeven helpen. Er werden egels geknutseld van dennenappels, er werden pleisters versierd om anderen mee te helpen en er werden kaarten gemaakt voor dominee Spijker. Tot slot was er heerlijke soep. Het volgende Trefpunt is woensdag 27 november.

 

Foto's Trefpunt 

foto 1 trefpunt  foto 2 trefpunt  foto 3 trefpunt  foto 4 trefpunt  foto 5 trefpunt  foto 6 trefpunt

foto 7 trefpunt  foto 8 trefpunt  foto 9 trefpunt  foto 10 trefpunt  foto 11 trefpunt  foto 12 trefpunt

                                                                         vakantie bijbelweek

De voorbereidingen voor de Vakantie-Bijbel-Week zijn ook weer begonnen. In de herfstvakantie (21 tot en met 25 oktober) zullen er weer activiteiten zijn voor de basisschoolkinderen. Vanaf 10 uur zijn de kinderen welkom. Elke ochtend is er een verhaal over Petrus. Daarna zullen er voor de verschillende leeftijden activiteiten zijn. We denken aan iets met stenen of iets met vissers. Heeft een u leuk idee om met de kinderen te doen? Kunt u goed verhalen vertellen? Weet u iemand die een vishandel heeft of visser is en daar wat van wil laten zien en over vertellen? Dan zouden we het fijn vinden als u contact met ons opneemt.

Lilian, Lenie, mevr. Bouma en ds. Christel Minnaard

 

Hieronder een fotoverslag van de Vakantie-Bijbel-Week. Deze week stond in het teken van Petrus. Er werd verteld over zijn roeping, de wonderbaarlijke visvangst, de storm op het meer, de wonderbaarlijke spijziging en de verloochening. Zoals u op de foto’s ziet werden er vissen geknutseld en werd er gehandwerkt. Er werden stenen beschilderd en bootjes gemaakt. Ook was er een wedstrijd wie de mooiste en de beste boot kon maken. De oorkondes waren voor Roos en Desiree. Tot slot vertelde Albert Siegers over stenen en mineralen. Een inspirerende week voor jong en oud.

vis maken

samen knutselen

het verhaal in beeld

 

Tot slot lof en dank voor alle vrijwilligers en voor al diegene die een “steentje” bijdroegen.

Christel Minnaard