Afdrukken
Hits: 5611

BERICHTJE VAN UW  PREDIKANT

 

Als ik op mijn werkkamer ben zal ik de zijdeur van de kerk open laten. U kunt dus naar binnen en meteen om de hoek bij de deur van de werkkamer is dan mijn bel.

Als u aanbelt, doe ik voor u open. Als ik in mijn werkkamer ben, zal ik een vlag ophangen met het PKN-logo. U weet dan dat ik er ben en dat u welkom bent. Soms ben ik er wel maar heb ik bezoek of is mijn preek nog niet af. Dan zal ik de vlag niet ophangen. Zo weet u dat wanneer de vlag er wel hangt, u echt welkom bent. De meeste kans om mij te treffen hebt u op dinsdag tussen 12:30- 21:30 en op donderdag tussen 9:30- 15:30. Dat zullen mijn vaste werktijden zijn. Maar omdat ik ook naar mensen toe ga, ben ik er dan niet altijd. Als u zeker wilt weten dat ik er ben, kunt u bellen, appen, mailen of sms-en. Buiten deze vaste werktijden werk ik nog op twee avonden of een ochtend.

U kunt mij bellen op telefoonnummer 0623061015. Wanneer ik niet opneem, kunt u een bericht inspreken. Ik bel dan zo snel mogelijk terug. U kunt ook een bericht versturen via whatsapp of sms. Mailen kunt u naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer ik vakantie heb en niet thuis ben, zorg ik dat de scriba en de wijkouderlingen mij altijd kunnen vinden en bereiken. Mocht u mij niet kunnen bereiken, kunnen zij u altijd verder helpen. Ik heb ook een brievenbus bij de kerk gekregen. Die kunt u ook gebruiken.

Is er iets waardoor u graag wilt dat ik bij u op bezoek kom? Laat het dan aan mij of uw wijkouderling weten. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt. Ik kijk er erg naar uit om te beginnen.

Tot ziens

Christel Minnaard

 

Tot September

Pastoraal werker:
dhr. P. Ketting,
Domies Laand 4,
9997 PR Zandeweer
tel. 0595-433351
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-22244840