Bannerpkngww2

VAN DE KERKENRAAD

 

De kerkenraad heeft vergaderd op 2 maart 2021 via Zoom. De Werkgroep Eredienst was deze vergadering onze gast.

We hebben gesproken over de invulling van het preekrooster voor 2022. Op 10 februari was er een gemeenteavond via Zoom, hier deden 28 personen aan mee.

De reacties waren positief. Het was fijn elkaar te zien en te spreken. We hopen echt, dat we elkaar ‘live’ op de gemeenteavond van 21 april weer kunnen ontmoeten.

Met elkaar in de kerk is dan misschien een optie. Voor mensen die dan nog niet kunnen komen, is er de mogelijkheid om via kerkomroep mee te luisteren

We wachten nog even af, maar het zou fijn zijn. Ds. Christel Minnaard zal deze avond een inleiding houden over Toekomstperspectief.

De jaarrekeningen van de kerk en diaconie van 2020 zijn besproken en akkoord verklaard. Voor de gemeenteleden zijn deze jaarrekeningen straks in het jaarboek in te zien

Daarbij staat ook een toelichting op deze cijfers. Ook leest u daar een overzicht van de begrotingen van 2021 Vinden van nieuwe ambtsdragers, de kerkenraad gaat hiermee aan de slag. De kerkenraad heeft de Comm. Livestream-diensten toestemming verleend voor de aanschaf van een laptop en een tablet

Deze zijn nodig voor de livestream–diensten. De commissie is nu druk bezig, met het mogelijk maken van de Livestream-diensten met videobeeld.

Dit vordert gestaag. De erediensten in coronatijd. De kerkenraad besluit nog geen erediensten met gemeenteleden te houden.

Met Pasen gaan we de situatie opnieuw bekijken. Wisten jullie dat het altijd mogelijk is, de volledige notulen van de kerkenraadsvergadering in te zien?

De volgende kerkenraadsvergadering is gepland op 15 april 2021.

Hartelijke groet, Ike Postma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.