Bannerpkngww2

UIT DE GEMEENTE

Een gemeentelid kwam met het idee om nieuwe mensen te vragen zich voor te stellen in de Groeiwijzer, omdat dit in Coronatijd niet kan in de dienst.

Maar hoe pak je dat op een leuke manier aan?

Spontane verhalen leek ons het leukst. Geen vragen lijstje, maar gewoon opschrijven wat je leuk vindt om te delen.

Het lijkt ons leuk dat zo iedereen een keer aan de beurt komt, ook alle andere gemeenteleden. We hopen dat iedereen een verhaal heeft om te delen.

Zo kunnen we groeien in gemeenschap en in begrip voor elkaar.

UIT DE GEMEENTE

Hallo,

Onlangs vroeg Nico Schutter mij of ik een stukje wilde schrijven voor in de Groeiwijzer. Voor in de rubriek waarin mensen wat over zichzelf vertellen.

Nou bij deze 🙂

Hallo! Mijn naam is Harm-Jan van Wolde. Sinds augustus vorig jaar, woon ik samen met mijn vrouw Elles aan de Kerkeweg 7 in Wirdum. We zijn afgelopen november getrouwd in Coronatijd. Dus in heel kleine kring. Er volgt nog een keer een kerkelijke inzegening met een mooi bruiloftsfeest. Maar dan moet eerst het Coronavirus eerst achter ons liggen. 

Ik ben opgegroeid in Westeremden. Tijdens mijn studie werktuigbouwkunde woonde ik vier jaren in Enschede. Daar had ik het erg naar mijn zin. Maar Groningen bleef aan mij trekken. Na de studie heb ik nog een paar jaren in Huizinge gewoond. Ik heb in dat dorpje samen met mijn broer daar een huis gerenoveerd / herbouwd. En hier heb ik dus nog even in mogen vertoeven. En nu dus samen met Elles in Wirdum, wat ons super bevalt.

Ik werk in Veendam bij Transportbandenfabriek Broekema. Daar doe ik aan productontwikkeling / ontwerp en ik zit ook in de verkoop. Wij maken transportbanden voor allerlei soorten oogstmachines. Van aardappels en bieten, tot pinda's tomaten en walnoten. Ik ben hier direct gaan werken na school en ik ga nog dag in, dag uit met veel plezier naar Veendam. Normaal reis ik veel voor mijn werk. Van China tot Amerika. Ik ben dus ook vaak van huis. De Coronatijd heeft dit wel even drastisch veranderd. 

Verder heb ik veel hobby's. Elles en ik hebben beide een grote vriendengroep, waar we graag tijd mee doorbrengen. Verder mag ik graag een beetje klussen om 't huis en dak of bij anderen. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met een oldtimer trekkertje. Verder houd ik van buiten zijn. Ik vis graag en ga er graag op uit met mijn bootje. Soms stap ik zomers maar zo om vijf uur 's ochtends in de boot ik dan zie ik wel wat de dag mij brengt. 's Ochtends vroeg is de wereld op zijn mooist. 

Als er verder nog dingen zijn die mensen van mij willen weten dan hoor ik wel 🙂

Groeten,

Harm-Jan