Bannerpkngww2

Het Trefpunt Garrelweer        Trefpunt        trefpunt

Door alle coronamaatregelen kan Trefpunt op woensdagmiddag en de Bijbelweek in de Herfstvakantie niet doorgaan zoals jullie gewend zijn. Maar dit betekent niet dat er niets te doen is. We organiseren in de herfstvakantie twee activiteiten.

De Verhalenverteller!

In de Herfstvakantie komt de Verhalenverteller alle kinderen weer ophalen voor een verhaal. Ook gaan we weer dansen en spelen we Zitten of Opstaan. De Verhalenverteller neemt een vriend mee. Dit keer een met hele lange oren en een staart! Kom kijken en neem je knuffel mee. Want alle knuffelbeesten mogen meespelen in het verhaal.

 

Donderdag 15 Oktober

Garrelsweer en Winneweer: 9:30 begint het verhaal in de Kerk van Garrelsweer.

Wirdum: 11:00 begint het verhaal in de Kerk van Wirdum

Voor de ouders: Vanwege het weer is het nu in de kerk in plaats van buiten. Beide locaties zijn zo ingericht dat de coronamaatregelen in acht genomen kunnen worden. Geschikt voor peuters, kleuters en lagereschoolkinderen.

 

 

 

De Film; “De Lion King”.

Lion King

Alle kinderen (vanaf 8 jaar), jongeren en (groot)ouders zijn welkom. We draaien de film de Lion King (de nieuwe versie uit 2018). Een spannende en grappige film met veel muziek en prachtige beelden. De jonge leeuw Simba droomt ervan hoe het zal zijn als hij koning zal zijn. Maar dan loopt alles anders.

We draaien de film in de kerkzaal. Halverwege is er een korte pauze met wat lekkers. Neem om lekker te zitten een kussen mee. Iedereen uit hetzelfde gezin kan samen in een bank gaan zitten. Alleen banken met een groen teken kunnen gebruikt worden. Reserveren vooraf is niet nodig, bij binnenkomst wordt je naam en je telefoonnummer gevraagd en of je gezondheidsklachten hebt.

Dinsdag 13 Oktober       14:00       in de kerk van Garrelsweer      Stadsweg 89