Bannerpkngww1

 

_________________________________________

 

Praiseband the Messengers zoekt…

een zangeres

_________________________________________

Wij zijn Praiseband the Messengers: een enthousiaste groep jonge mensen (17-40 jaar) die muziek maakt om ons geloof uit te dragen en te delen met anderen.

Sinds 2013 treden we in deze samenstelling door de hele provincie op. Eén keer in de twee weken repeteren we op de zondagavond in de Protestantse kerk in Garrelsweer.

Ons repertoire is heel divers, van opwekking (zowel Nederlandstalig als Engelstalig) tot popmuziek met een christelijke boodschap.

 
The messengers3
Eén van onze zangeressen is helaas gestopt en nu zijn we op zoek naar een nieuwe zangeres.
Heb jij altijd al in een band willen zingen, zing je stemvast (we zingen ook 2 en 3-stemmig) en lijkt het je leuk om op te treden in de Protestantse gemeente Garrelsweer-Winneweer-Wirdum en in andere gemeentes in de provincie, dan zijn we op zoek naar jou!
Contactgegevens:

Lijkt het je leuk om onze band te versterken? Stuur dan z.s.m. een mail met een korte omschrijving van jezelf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Marjelle Schutter (manager/contactpersoon). Ook voor meer informatie kun je mailen naar bovenstaand mailadres.

Voor meer informatie over onze band kun je kijken op:

- Google:                Praiseband the Messengers

- Facebook:           facebook.com/pbthemessengers/ 

 

Praiseband the Messengers

Wij zijn Praiseband the Messengers: een enthousiaste groep jonge mensen uit Garrelsweer en omgeving die graag muziek maakt om ons geloof uit te dragen en te delen met anderen.

Geschiedenis
In 2010 hebben we met een groep jongeren uit de gemeente van Garrelsweer een gelegenheidsbandje opgericht. Inmiddels hebben we (in wisselende samenstellingen) met veel plezier gespeeld in verschillende jeugddiensten, lofprijsdiensten en startdiensten in de kerk van Garrelsweer en in een aantal andere kerken in de omgeving.
Sinds 2013 hebben we een vaste groepssamenstelling en zijn we serieuzer bezig gegaan met onze muziek. We repeteren nu één keer in de twee weken en treden gemiddeld iedere twee maanden in onze eigen gemeente op. Zo groeien we steeds verder in onze samenwerking, onze muziek en ons geloof.

Repertoire

We hebben een uitgebreid repertoire met onder andere nummers uit de Opwekkingsbundel (zowel Nederlandstalig als Engelstalig), Youth for Christ en ‘hedendaagse’ popmuziek met een christelijke boodschap.

Samenstelling
De samenstelling van onze band is:
- Zang: Jan en Henk Lenting, Gerdy Schutter
- Semi-akoestische gitaar: Henk Lenting
- Elektrische gitaar: Doeke-Jan Dijkman
- Basgitaar: Annejet Dijkman
- Keyboard: Marjelle Schutter
- Drums en percussie: Gerard Prins

Hieronder kunt u enkele nummers van ons bekijken en beluisteren:


Opname van 24-05-2015


Opname van 22-02-2015


Opname van 24-05-2015


Opname van 24-05-2015 

Klik HIER voor een fotoreportage van de popdienst van zondag 01-11-2015

The messengers2
Contactgegevens

We willen graag ons geloof delen, niet alleen in onze eigen gemeente, maar ook in andere gemeenten in de omgeving. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u nog invulling voor een dienst zoekt! In overleg is er veel mogelijk.

Voor meer informatie kun u ons altijd (vrijblijvend) mailen of bellen. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebook-pagina.
- Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Telefoon: 06-40502015
- Facebook: https://www.facebook.com/pbthemessengers
De contactpersoon namens de band is Marjelle Schutter.