Bannerpkngww2

 

BERICHTJE VAN UW  PREDIKANT

BEZOEK VAN UW PREDIKANT    

 

Als ik op mijn werkkamer ben zal ik de zijdeur van de kerk open laten. U kunt dus naar binnen en meteen om de hoek bij de deur van de werkkamer is dan mijn bel.

Als u aanbelt, doe ik voor u open. Als ik in mijn werkkamer ben, zal ik een vlag ophangen met het PKN-logo. U weet dan dat ik er ben en dat u welkom bent. Soms ben ik er wel maar heb ik bezoek of is mijn preek nog niet af. Dan zal ik de vlag niet ophangen. Zo weet u dat wanneer de vlag er wel hangt, u echt welkom bent. De meeste kans om mij te treffen hebt u op dinsdag tussen 12:30- 21:30 en op donderdag tussen 9:30- 15:30. Dat zullen mijn vaste werktijden zijn. Maar omdat ik ook naar mensen toe ga, ben ik er dan niet altijd. Als u zeker wilt weten dat ik er ben, kunt u bellen, appen, mailen of sms-en. Buiten deze vaste werktijden werk ik nog op twee avonden of een ochtend.

U kunt mij bellen op telefoonnummer 0623061015. Wanneer ik niet opneem, kunt u een bericht inspreken. Ik bel dan zo snel mogelijk terug. U kunt ook een bericht versturen via whatsapp of sms. Mailen kunt u naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer ik vakantie heb en niet thuis ben, zorg ik dat de scriba en de wijkouderlingen mij altijd kunnen vinden en bereiken. Mocht u mij niet kunnen bereiken, kunnen zij u altijd verder helpen. Ik heb ook een brievenbus bij de kerk gekregen. Die kunt u ook gebruiken.

Is er iets waardoor u graag wilt dat ik bij u op bezoek kom? Laat het dan aan mij of uw wijkouderling weten. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt. Ik kijk er erg naar uit om te beginnen.

Tot ziens

Christel Minnaard

 

Eredienst Intrede dienst Ds. Minnaard. te beluisteren

 JJS10903ja

 

Uitleg schikking:

De schaal met veelkleurige rozen, staat voor al de verschillende mensen in onze gemeente.

De roos aan de andere kant staat voor Christel Minnaard,  de boog er tussen  met de klimop van hedera (betekent trouw)  geeft de verbinding  van beide weer.

Rozen staan symbool voor de eenheid in Christus Jezus.

De open Bijbel verwijst naar het Woord van God wat ons verbindt, wat Ds. Minnaard aan ons mag verkondigen.

De kaars die brandt staat voor Gods licht, het licht dat we allen mogen uitstralen in de wereld.

 

EEN GOED BEGIN

Wanneer ik dit schrijf is het schoolvakantie en kijk ik terug op de eerste weken in Garrelsweer, Winneweer en Wirdum.

Het was voor mij een goed begin en ik heb mij erg welkom gevoeld. Iedereen die mij geholpen heeft, wil ik hartelijk bedanken. Mijn werkkamer is erg mooi geworden en enkelen van u hebben mij daar ook al gevonden of de vlag zien hangen.

 

Misschien hebt u ook al voor een dichte deur gestaan want nu het schoolvakantie is heb ik vrij. Voor alles wat niet kan wachten kunt u contact opnemen met uw wijkouderling of de scriba, of mij bereiken per telefoon of email.

Zodra de schoolvakantie weer voorbij is ben ik weer in de werkkamer te vinden. Of in de dorpen als ik op weg ben naar één van u.

Wilt u graag dat ik ook bij u langskom? Laat het uw wijkouderling of mij dan weten. U komt dan op de lijst te staan die ik doorgeef aan Leida Heersema.

Zij helpt mij met het inplannen van de bezoeken en zal u opbellen om een afspraak te maken.

Verder kan ik melden dat de plantjes die ik van de kinderen kreeg nog steeds mooi staan te bloeien in de gang achter de kerk en dat ik benieuwd ben hoe het met de zonnebloemen gaat.

C.Minnaard-Müller