E-mail

Predikant ds. Christel Minnaard

Telefoon: 0623061015

Lukt het niet mij te bereiken dan graag contact opnemen met wijkouderling of wijkmedewerker.

Email:predikant@pkngww.nl of Whatsapp: 0623061015

Ik hoor het graag als er zich hoogtepunten of dieptepunten in je leven voordoen. Ook vragen over Bijbel of geloof, opmerkingen over de kerk of de wereld, idee├źn voor onze gemeente, een mooi lied of bijzondere foto of wat je ook maar met mij wilt delen kun je mailen of appen.

Werkkamer: Stadsweg 89, 9918 PM Garrelsweer

Dit is ook mijn postadres. Een brievenbus hangt voor aan de kerk voor wie liever schrijft dan mailt of appt. Wappert de vlag dan ben je van harte welkom.

Bezoek van uw predikant.

Wil je eens met mij praten? Laat het weten want dat kan altijd. Weet je iemand die wel eens met mij wil praten? Vraag aan hem of haar of je het aan mij kan doorgeven. Voor een gesprek met mij hoef je geen lid te zijn van onze gemeente.

Mevr. Leida Heersema maakt voor mij afspraken voor bezoeken. Zij belt van te voren op om een datum en tijd af te spreken. Mocht u door omstandigheden het bezoek af moeten zeggen, neem dan contact met mij op. Heeft u behoefte aan een gesprek dan kunt u dat mij of uw wijkouderling laten weten. U komt dan op de lijst te staan en wordt opgebeld voor een afspraak.

Terug